Kloak

Brdr. H&S Jensen klarer alle former for kloakeringsprojekter – både fra den lille reparation til de større nyetableringer. Bortledning af spildevand og regnvand, dræning, nedsivning, olieudskillere og så videre – vi rådgiver gerne, inden du beslutter.

Vi er autoriserede indenfor kloakområdet. Derfor tager vi ansvaret for, at kloakarbejdet udføres korrekt. Vi kender loven, og ved, hvornår det er nødvendigt at indhente oplysninger og fremskaffe tegninger, tilladelser m.v. fra kommunen m.fl.

Har du specielle opgaver eller problemer, giver vi gerne vores bud på en løsning af dette. Vi varetager også forsikringsskader.

Kvalitet fra start

Både i forbindelse med nyetableringer samt renovering af afløbsløsninger er vi med helt fra starten.

Vi udarbejder gerne tegninger til myndighederne samt projekterer og dimensionerer dit afløbssystem, også når der er behov for udskillere, pumper, højvandslukkere m.m. Efterfølgende udarbejder vi reviderede afløbstegninger samt en drifts- og vedligeholdelsesvejledning, som kunden har krav på ifølge autorisationsloven.

Vi sørger naturligvis også for indsendelse af færdigmelding til kommunen.

TV-inspektion af kloak

Brdr. H&S Jensen er certificeret til at udføre tv-inspektion af kloakker og andre afløbsrør fra 100 til 400 mm.

Vi har mulighed for at optage digitale billeder til evt. dokumentation overfor forsikringsselskaber, ved hushandler etc. Desuden kan du som kunde ved selvsyn opleve en evt. skade i afløbssystemet inden udbedringen heraf. Vi anvender også kameraet i vort daglige arbejde, da dette ofte kan forsikre os om, at forholdene er som vi forventer.

Tlf. 58 19 56 30

Døgnvagt Tlf. 30 30 25 46
Akut problem med din kloak?
Så kontakt os med det samme

HJ Gruppen
Læs mere

Brdr. H&S Jensen

– udfører alle former for entreprenøropgaver.

Læs mere

Brdr. H&S Jensen

Skælskør Kloakservice

– løser kloakopgaver på hele Sjælland.

Læs mere

Skælskør Kloakservice

Dalmose Vognmandsforretning

– løser hurtigt dine transportopgaver.

Læs mere

Dalmose Vognmandsforretning