Grus

Dalmose Vognmandsforretning tilbyder mange forskellige slags grus.

0/2 grus
En vasket grus der bruges til finpuds af mur, også kaldet sokkelpuds eller fint pudsegrus.

0/4 vasket grus
Bruges især til støbeopgaver og pudsning af mure. Kan bruges til ridebaner og underlag der ikke må indeholde ler. Er ikke velegnet som underlag til belægning, da indholdet af ler er meget lavt. Kan ikke stampes så overfladen bliver fast.

0/8 grus
Velegnet til sidste underlag for flisebelægning (afretningslag). Kan vibreres/stampes så det bliver bæredygtigt for flisebelægning.

0/32 stabilt
Leret grus med sten/skærver. Det kan vibreres/stampes til en fast overflade med stor bæreevne. Bruges som underlag for fliser og belægning. Slut af med et tyndt lag 0/8 grus til afretning.

0/64 kørestabil
Indeholder større skærver og er efter udlægning og vibrering egnet som kørevej. Husk, det skal udlægges på tørt underlag og vibreres, så får du et stabilt underlag med en god bæreevne – alt efter tykkelsen af det udlagte lag.

Stenmel
Velegnet som sidste afretningslag under flisebelægning eller som belægning på stier og gangarealer. Bliver hårdt og kan så efterfølgende rives således at eventuelle opstået ujævnheder kan rettes ud. Bliver bl.a. anvendt til petanque-baner. Kan bruges til at “strø” på nylagte fliser, hvor det efterfølgende fejes ned i samlingerne for at låse fliserne sammen.

Sandfyld
Bruges under pladser og som opfyld på større arealer. Er ikke 100 % bæredygtigt, men ved afslutning (øverste lag) med stabilt-grus er du sikret en god bæreevne. Kan leveres usorteret og sorteret i 0/12 (harpet sandfyld).

Søsand 0/2 (Strandsand)
Bruges til sandkasser, beachvolleybaner og til at strø ovenpå nylagte flisebelægninger, hvorefter det fejes ned i fugerne mellem fliserne.

Muldjord
Bruges til at lægge i haver og bede.

Usorteret muld
Kan indeholde planterester og mindre sten, og er velegnet som underlag til bede og græsplæner. Afslut med harpet muld, der har en meget løs struktur, som gør det nemt at fordele i bede og lignende.

Tlf. 58 18 81 15

Døgnvagt Tlf. 30 30 25 46
Akut problem med din kloak?
Så kontakt os med det samme

HJ Gruppen
Læs mere

Brdr. H&S Jensen

– udfører alle former for entreprenøropgaver.

Læs mere

Brdr. H&S Jensen

Skælskør Kloakservice

– løser kloakopgaver på hele Sjælland.

Læs mere

Skælskør Kloakservice

Dalmose Vognmandsforretning

– løser hurtigt dine transportopgaver.

Læs mere

Dalmose Vognmandsforretning